Ollaan me edelleen hengissä, en vain ole kerinnyt pahemmin tänne kirjotella.

Meillä on kissanpantuja! Ne on aivan valloittavia persoonia. Pentujen blogi löytyy osoitteesta taystuhot.blogspot.com

Jäynän kanssa ollaan treenailtu tottiksia, lähinnä seuraamista, perusasentoa ja luoksetulon loppuasentoa. Noutoa ollaan kanssa jatkettu ja muutamia höpöhöpö juttuja kanssa. Kävin messarissa voittajanäyttelyssä molempina päivinä ja nyt on koirilla hienot uudet vermeet, molemmille ostin uudet hihnat ja pannat. Ja tietenkin piti ostaa uusi pallo kun edellinen hajosi viime kerralla agitreeneissä.

Jäynä täytti jo kaksi! Miten se aika meneekin niin nopeasti? Vastahan sitä jännitettiin synnytystä ja minkälaisia vauvoja tulee ja nyt ne on jo aikuisia! ..tai no "aikuisia" :D Jäynä on kyllä rauhoittunut todella paljon, se on kuin toinen koira kun muistelee sen pentuaikoja. Se on ottanut nuo pennut tosi hyvin, ei välitä niistä ollenkaan! Kun pentu tulee sitä puskemaan niin Jäynä vaan on, se ei reagoi niihin juurikaan. Ruokaa se koittaa niiltä pölliä :)

On se vaan niiin ihana <3

 

Koitan ulkoiluttaa kameraa viikonloppuna, sormet vaan tuppaa jäätymään kun pakkasta on sellaset -22'C. Nyt on oikeasti TALVI, lumi vaan puuttuu. On ollut kyllä kiva käydä koirien kanssa lenkillä kun on pakkasta ja aurinko paistaa. Sais sitä lunta kyllä tulla vielä lisää, nyt taitaa muutama sentti olla. Ja sitä odotellessa, että pääsee taas jäälle lenkille <3