Meillä oli eilen outoja vieraita.
Pojat ja Iiris on ollu nyt keittiössä kun olen ollut töissä. Iiristä ei oikein voi pitää vapaana sielä kun se menee roskiskaappiin ja pääsee sieltä putkiin ja talon rakenteisiin jne.. joten keittiön ovi on kiinni kun Iiris juoksentelee muualla talossa. Ja pojat on pidettävä Rheasta ja Jipestä erossa ettei tule mitään ei-toivottua, vaikkakin Rhean ja Lilden jälkikasvu olisi enemmänkin kuin toivottua!
Eilen kun tulin töistä menin keittiöön siivoamaan poikien ja Iirisken potat ja jatkoin sitten tyttöjen pottiin. Vähän ajan päästä alkoi keittiöstä kuulua outoa "tsirp tsirp" ääntä. Kävin kattomassa mutten nähnyt mitään. Kun se kuului taas ja menin uudestaan kattomaan niin poikien boxista loikki pieni linnunpoikanen! Elossa ja hyvässä kunnossa. Pojat ei välittäny siitä yhtään. Vein sen ulos, mein talon kivijalassa on pieni kolo ja laskin sen siihen kolon viereen ja sinnehän se meni. Ihan hyvä, ettei kukaan syö sitä.
No, ei kerennyt mennä kymmentäkään minuuttia kun keittiöstä kuului taas "tsirp tsirp" ja sielä oli toinen poikanen! Vein senkin ulos samaan paikkaan kun sen aikasemmankin.
En ymmärrä mistä ne on voinu tulla kun keittiön ovi on ollut kiinni ja ikkunassa on verkko... Ja poikaset oli niin pieniä, ettei ne osannu edes lentää, vaan se oli sellasta räpiköintiä vielä. outoa...
1743017.jpg
Tällaisia vieraita meillä oli eilen kaksin kappalein

Iiris sai elen illalla kamalan hepulin, oikein haastamalla haastoi kissoja leikkimään ja kissat katto sitä ihan sen näkösenä, että "hei, anna olla jo". Se otti kunnon tapporavistusotteen yhdestä matosta ravisteli ihan hulluna. Se veti hulluja loikkia ympäri kämppää! Kun en päästänyt sitä roskiskaappiin niin kostoksi se puri mua varpaasta :) Sitä oli hauska kattoa kun se hepuloi :) Yritin ottaa kuviakin, muttei ne onnistunu...
1743022.jpg
Hepuli-Iiris ja eripari silmät :) ...ja hiekkainen lattia...