Kyllä nyt saa olla ylpeä! Justiinsa kotiuduttiin treeneistä ja Jäynä oli maailman paras! Se ei häiriintynyt läheskään yhtä paljon kuin ennen. Vaikka muut koirat haukkui niin Jäynä vilkaisi sinne päin muttei menettänyt keskittymiskykyään. Ja patukkaa ja palloa se palauttaa niiiiin hyvin. On se vaan niin hyvä! Koitin kikkakakkosta ja näyttää toimivan :)

Jäynälle on siskoni koiralle Jurolle on varattu aika läpivalaisuun, se on viikon päästä perjantaina eli 20.3. Jäynä kuvataan koko luustolta, tehdään virallinen polvitutkimus ja otetaan Tli. Ehkä myös virallinen sydänkuuntelu. Ainoastaan silmät jää nyt katsomatta kun tällä lääkärillä ei ole silmäoikeuksia. Mutta nekin katsotaan tässä keväällä. Alkaa jo pikkusen jännittää miltä jätkän luut näyttää.

Jäynä on ruikkimisen suhteen kanssa rauhoittunut sen verran, että en nyt ainakaan vielä sitä leikkuuta. Hiihtolomalla se kerran merkkasi sisälle mutta muuten ei ole pitkään aikaan ruikkinut ollenkaan. Toivottavasti ei enää aloita sitä uudestaan.

Ollaan menossa agikarsintoihin huhtikuussa. Josko vihdoin päästäis aloittamaan agility. Harmittaa kun täälä on kaikki treenipaikat kiven alla ja nyt kun ei ole autoa niin kulkeminen vaikeutuu aikalailla. Auto kun vaihteeksi hajosi. Se on ollut rikki vähän väliä loppusyksystä asti, koskaan ei voi tietää lähteekö se käyntiin, yleensä ei lähde.

Että tällaista tällä kertaa. Palailen taasen astialle. Nyt on sikahyvät fiilikset äskösestä treenistä :)