Jäynä kävi eilen joulusaunassa. Sielä se istui keskilauteella ja ihmetteli, hyvin tuntui viihtyvän. Ei me kauaa oltu, kunhan tutustuttiin. Sitten Jäynä joutui pesulle. Tosi hienosti jätkä antoi pestä! Ilme oli kylläkin sellainen kun sitä hakattaisiin mutta mitään vastalauseita se ei esittänyt. Lopuksi vielä foonäsin jätkän kuivaksi, eikä se sanonut siitäkään mitään vaikkei ole ikinä fööniä nähnytkään. Reipas poika!

Tänään käytiin päivällä mettässä lenkillä. Keräilin sielä sieniä sillä aikaa kun koirat riekkui. Eipä ole ennen tullut jouluaattona mettälenkillä sieniä kerättyä :) Suppilovahveroita löytyi :)
Vastaan tuli yksi hiihtäjä, pikkusen Jäynä ihmetteli sitä muttei sanonut mitään. Pulkalla laskijoita se pelkää kamalasti ja murisee niille.

Kesken lenkin Jäynälle tuli ongelma, me mentiin yhden ojan yli eikä Jäynä uskaltanukaan tulla vaan jäi ojan toiselle puolelle itkemään. Kun jatkettiin vaan matkaa niin uskalsi Jäynä lopulta perässä tulla ja samaa kyytiä juoksi varmaan 300m päähän ojasta. Takasin päin tullessa oja oli ihan yhtä pelottava.
Ihan matalana se ryömi lankkua pitkin.
2171280.jpg

Tässä muutama muu kuva tältä päivältä

2171287.jpg
Ainoa edes vähän järkevä seisomakuva. Jäynä jäi kesken juoksun seisomaan ja kerkisin räpsäisä kuvan.
Jaynän mielestä seisominen on typerää kun on paljon helpompaa istua tai maata...

2171288.jpg

2171283.jpg

2171277.jpg

Niin joo, Jäynä harrastaa edelleen puita päin juoksemista.
Tuossa jokunen aika sitten se juoksi lujasti rusahtaen isoa puuta päin, ja monta kertaa peräkkäin.
Ihme, ettei siltä ole vielä mikään paikka mennyt rikki, sen verran hurjan näköistä se touhu on....