Huoh, ja taas. Jäynä kusi keittiöön. Ja olkkariin. Ja eteiseen. Tässä muutaman päivän aikana se on joka päivä pissiny sisälle. Ja joka kerta ollaan just tultu ulkoa, eli ei todellakaan ole hätä.
Tätähän se on tehny koko ikänsä, mutta tossa meni jo jonkun aikaa ettei Jäynä merkkaillu ollenkaan ja luulin sen jo loppuneen. Kerpeleen hormoonit.
Tarkoitus oli käydä jätkän kanssa hakemasta se pakollinen näyttelytulos ennen kun pallit lähtee, mutta voi olla että se leikataan samalla kun käydään luustokuvissa. Ei siinä merkkailussa muuten mitään, sehän on vaan kusta, muttakun sitä on tapeteissa ja sohvassa ja nojatuolissa ja ja ja... Kaikkein vaikeimmin puhdistettavissa paikoissa. Jäynä kun niin ilusesti nostaa jalkaa niin pisut lentää kauniissa kaaressa. Huoh.

Tällasta tällä kertaa, pikkusen ketuttaa. Eikä vähiten siksi, että ei olla edes kotona vielä. Tiistaina lähdetään.

Niin joo, pari päivää ennen kun lähdettiin syksyllä Kajaaniin kasvattipäiville niin vein Jäynän pisunäytteen eläinlääkärille katottavaksi, ettei vaan ollut tulehdusta. Mitään ei löytynyt ja lekuri sanoi, että "vika" löytyy korvien välistä. Eli se on pelkkää merkkailua.