Josko vihdoinkin aloittaisi tämänkin kirjoittelun. Blogi on luotu jo joskus Helmikuussa, tosin kirjoittelua hankaloittaa se, ettei mulla ole konetta.

Kaveriperhe lähti reissuun ja asun nyt niillä viikon verran oman laumani kanssa. Nyt riittää sutinaa kun koiria on 9 ja kissoja 2, vaikkakin kissat haen vasta illemmalla. Rotukirjokin on melkoinen: kolme tiibetinspanielia, kaksi sakemannia, kaukasianpaimenkoira, bernhardinkoira, whippet ja bortsu, ja tietysti kaksi itämaista lyhytkarvaa :) Melkoinen akkavalta täällä kun Jäynän lisäksi poikia on vain Rimppa-tipsu.

Eilen oltiin Jäynän kanssa Helsingissä katsomassa tokokisoja ja treffaamassa Step-siskoa ja Elmo-veljeä. Kisapaikalla meni yllättävän hyvin, vähän jätkää harmitti kun kaikkia ei voinut mennä moikkamaan mutta muuten oli oikein reipas. Saran (Stepin "isosisko") kisasuorituksen jälkeen mentiin lenkille, Sara kävi uimassa kahdessakin paikassa ja Elmokin pulahti. Jäynä katteli turvallisen matkan päästä Saran uintia muttei lähelle tullut kun liikkuva vesi hirvitti. Samoin vähän pelotti yksinäinen autonrengas, muttakun koko lauman voimin mentiin sitä kattomaan niin ei se niin kauhea ollutkaan. Step ja Elmo meni molemmat siitä läpi ja Jäynäkin pienen suostuttelun jälkeen :) Kun tultiin takaisin niin valotolppaan kiinnitetty roskapussi vähän ihmetytti mutta sekin käytiin moikkamassa eikä se niin kumma juttu ollutkaan.

Kyllä oli koko kolmikko tosi samankokoisia, Stepillä oli tosi hieno karva! Pojilla oli vasta hännästä vähän vaihtunut karva mutta Stepillä oli niin kiiltävä ja hieno uusi karva, pituuttakin oli tullut lisää. Viimeksi kun treffattiin niin Jäynä oli koko poukan karvaisin ja mustin, nyt sillä oli vähiten karvaa ja mustat osat ihan harmaat :) Jäynä on muutenkin elinäköinen kropaltaan kuin toiset, se on lyhyt ja leveä, sillai jännästi kylkien kohdalta leveä vaikka onkin tosi hoikka. Tuntuu ettei siihen tartu mikään kun se on sellainen ad/hd tapaus joka touhottaa aina eikä oikein malta nukkua.

Tavattiin sukulaisiakin, Kengu ja Mac. Pojat on sukua isä-Spacen puolelta. Kengun emänisä ja Macin isänemänisä on Space :)

Juu, on se mörkökausikin alkanut. Tänä aamuna naapurin ukko piti haukkua pystyyn kun se kehtasi kävellä pihalla. Jäynän mielestä naapurien kuuluu istua omalla kuistilla tupakalla eikä hengailla pihalla. Naapurit on kivoja jos ne istuu sielä kuistilla mutta joa ne erehtyy johonkin muualle menemään niin pelottaa kauheasti. Onneksi jätkä käy kuitenkin moikkamassa vaikka hirvittääkin.

Tässä vähän jäbän kasvukuvia :) kahdessa ekassa kuvassa 7vk, seuraavassa 8vk, 9vk, 4kk ja 18vk. Kirjoitin ne kyllä kuviin mutta ne meni niin pieneksi piperrykseksi ettei siitä oikein saa selvää. Tosin taisi kuvatkin mennä hippasen liian pieniksi... Treeniä huutaa, kirjurille :) Tästä näkee kuvat vähän isompana.1482197.jpg

 

Normipäivä (14vk)                                       1482200.jpg

Pahoittelen kuvien huonoa laatua, mutta kun kuvattava ei pysy paikoillaan eikä kuvaaja ole kovin kummoinen niin tulos on tämä. Ja seliseli.. :)