Perjantaina otettiin taas nokka kohti Tamperetta, tällä kertaa kissanäyttelyyn. Puolen yön aikaan oltiin perillä, matkalla haettiin mun sisko Mari töistä. Marin ja avokki-Antin luona majoituttiin.

Lauantaina aikaisin aamulla ylös, että keretään koirat juoksuttaa ennen kissanäyttelyyn lähtöä. Viime viikonloppuna vein Tampereelle kaverin Donna-tipsun ja nyt haettiin aamusta se takaisin.

Sitten näyttelypaikalle Pirkkahalliin (vai mikä se nykyiseltä nimeltään nyt on), eläinlääkärin tarkastuksiin, ilmoittautumaan ja romppeita purkamaan. Kissat oli tietysti eri tuomareilla ja tuomareiden pöydät oli aika kaukana toisistaan, onneks ei kissat ollu samaan aikaan tuomareilla. Rhean vuoro oli ensin, tuomarina Martin Kabina (CZ). Kabina tykkäsi Rheasta kyllä ja arvostelu oli hyvä, arvosanaksi EX1 ja CAC. TP valinnoissa Rhean voitti EC, WW'07 Quan Mokoma, JW, yllättävää sinänsä, Mokoma voittaa aina :) mutta on se kyllä nättikin. Ja luonne on aivan ihana! Mokoma siis aikuisista naaraista paneeliin.

Vähän jännäsin, että kuinkahan kerkiän Jidyn kanssa pöydälle mutta hyvin kerkisin. Kabinan TP välintojen jälkeen vein Rhean häkkiin ja samalla nappasin Jidyn mukaan ja tuomarille, sielä oli vielä yksi kissa ennen meitä :) Eli hyvin ehdittiin. Jidyn tuomarina Michael Edström (S). Jidyllekkin ihan hyvä arvostelu, arvosanaksi EX1 ja CAC. TP valintoihin meidät kutsuttiin mutta sielä ei pärjätty. Meidän osalta siis päivä päättyi tähän, tosin näyttelypaikalta ei saa poistua ennenkuin näyttely on kokonaan ohi.
Paneelin jälkeen loppui päivä, kotiin päästiin lähtemään joskus seiskan pintaan.

Sunnuntaina meillä ei ollut eläinlääkärin tarkastuksia kun oltiin jo lauantaina, pelkät ilmoittautumiset. Tavarat sai jättää yöksi näyttelypaikalle kun meillä oli sama häkki kuin lauantaina.
Taas oli tytöt eri tuomareilla, mutta tällä kertaa pöydät oli vierekkäin. Rhea taas ensin, tuomarina Michael Edström (S). Tuomari tykkäsi Rheasta todella paljon, kysyi, että onko sille tulossa pentuja :) Arvosanaksi taas EX1 ja CAC ja kutsu TP valintoihin. Edströmiltä mentiin suoraan rinnakkaisarvosteluun, tuomarioppilas oli muistaakseni Italialainen, sieltäkin hyvä arvostelu ja arvosanat EX1 ja CAC. Tosin rinnakkaisarvostelut on epävirallisia, joten tuloksella ei niin ole merkitystä, edes arvosteluseteliä ei saa itselleen.
Sitten oli Edströmin TP valinnat, Rhean sijoittui toiseksi, voiton vei yllättäen
EC, WW'07 Quan Mokoma, JW :)

Rhean osalta päivä kerkisi päättyä jo ennenkuin Jidy pääsi tuomarille. Jidyn tuomarina Dorte Kaae (DK), tykkäsi paljon, arvostelu oli hyvä ja arvosanat EX1 ja CAC ja kutsu TP valintoihin. Tästä myös Jidyn kanssa rinnakkaisarvosteluun, tuomari meni ihan sekaisin Jidyn turkista, oli kuulemma niin hyvä :) Samat arvosamat sai kuin Kaaeltakin. Kaaen TP valinnoissa ei pärjätty kun Jidy alkoi olla sitä mieltä että riittää jo. Ei se ilkeä ollut mutta marmatti koko ajan niin tuomari tiputti Jidyn ekana pois. Taasen päivä siis päättyi tähän. Molemmat likat sai taas sertit.
Sitten jännittämään paneelia, jossa aikuisissa uroksissa vastakkain Rhean sussu ChicKitty Be Flirt ja CH Quan Kurushi, JW. Kurushi on pärjännyt todella hyvin, mutta oli nyt aika hoikassa kunnossa. Kolme tuomaria arvioi paneelissa, äänet menivät 3-0, Laura oli jo että juu se siitä, mutta voittaja olikin ChicKitty Be Flirt!! Jee, hyvä Lilde!! Lilde on ollut kaksi kertaa avoimessa luokassa näyttelyssä ja kummallakin kerralla paneelissa vastakkain Kurushin kanssa ja nyt molemmilla kerroilla voittanut!
Lisäksi Rhean sisko Kolmoiskuun Soot The Cat valmistui Championiksi! Oli siis hyvä päivä.
Näyttely päättyi vähän ennen kuutta, eikun kamat kasaan. Marin luona vielä syötinn ja kahviteltiin, kotiin lähdin ajamaan ysin pintaan. Vein vielä Donnan kotiin niin oli ite kotona vasta yhdeltä. Auto piti vielä tyhjentää niin nukkumaan pääsin joskun kahden jälkeen. Ja aamulla reippaana töihin.
Marille ja Antille iso kiitos koirien kaitsemisesta!

Päivitän kuvia tänne kunhan näyttelyssä otetut pääsevät nettiin asti.