Kaikista suunnitelmista huolimatta Jäynä kuvataan kuitenkin vasta maaliskuussa. Meidän treeniryhmästä on lähdössä iso porukka kimppakuviin Ventelälle ja me mennään kanssa silloin. Silmät ja polvet katotaan kanssa keväällä, sinnekkin on sopivasti tulossa enempi porukkaa kerralla. Täälä ei kuulemman kannata viedä kenellekkään kuvattavaksi ja nyt on koulussa sellainen jakso, ettei Pajulahdellekkaan päästä. Pajulahti on hyvä lekuri, mutta vastaanotto on Anjalassa, Kouvolan vieressä. Matkaa on siis reippaasti eikä nyt pysty olemaan yhtään ylimääräistä koulusta pois... Ja sitten tulee vielä ne varoajat sun muut.

Tästä johtuen Jäynä kävi tänään rokotuksilla samalla kun Rhea-kissa kävi verikokeissa. Rhea on voinut viimeaikoina vähän kehnosti ja yritetään edelleen selvitellä mikä sitä vaivaa, neljällä eri klinikalla ollaan käyty eikä kukaan oikein tiedä mistä oireet johtuu. Toivottavasti nyt selviäisi jotain.

Lekurin ensimmäinen kommentti oli Jäynästä, että "ompas tuossa elämää" :) Ekana käytin jätkän puntarissa ja painoa oli tasan 15kg. Sitten mentiin toimenpidehuoneeseen ja nostin jätkän pöydälle. Lekuri tutki äijän, kopeloi läpi ja kuunteli sydämen. Jäynää hirvitti jonkun verran ja lirahti siltä pissitkin siihen pöydälle. Seuraavaksi Jäynä sai rokotukset ja nameja. Lekuri vielä sanoi, että Jäynä on kompaktin kokoinen pakkaus ja sillä on hyvät lihakset :) Laskua odotellessa Jäynä tylsistyi täysin ja piippasi koko ajan, ja kun vastaanotolle tuli vielä toinen koira niin piippaus yltyi tutuksi kiljunnaksi. Mutta kaikenkaikkiaan Jäynä käyttäytyi kuitenkin hyvin. Illalla olisi vielä yhdet treenit, kirjoittelen niistä sitten myöhemmin.