20 vk synttäreiden kunniaksi käytiin Jäynän kanssa markkinoilla. Jäynä käyttäytyi todella hyvin! Hirveästi harmitti kun kaikkien syliin ei voinutkaan mennä eikä kaikkia saanut edes moikata. Yllättäen tuli monta kyselyä, että mitähän rotua synttärisankari mahtaa edustaa :)
Tuli muuten testattua Jäynän paukkuarkuus samalla. Markkinoilla oli ilmapalloja ja aina silloin tällöin joku pallo puhkesi, eikä jätkä korvaansa lotkauttanut. Ihmetteli vaan ihmisvilinää :)

Tänään en kuvia ottanut kun jätkä näyttää ihan samalta kuin viime kuvissakin. Seuraavan kerran laitan luultavasti 5 kk synttärikuvat.

Jäynä on edelleen yhtä hassu kuin ennenkin, nyt se on keksinyt sen, että kun mennään pihalle niin naapurien on oltava tupakalla. Se juoksee hirveetä kyytiä korvat niskassa ja häntä huiskien naapurien kuistille joka kerta kun mennään pihalle. Kun naapurien kuisti on tarkistettu niin sitten voi jatkaa matkaa pissille. Ja jos naapurin eukko on ulkona niin Jäynä käy kyllä moikkamassa mutta jos mies on niin hirveellä metelillä pitää moikata. Jäynä tykkää naapurin ukosta ihan tosi paljon, hirmu kova ulina ja ölinä kun kuuluu niin teitää kyllä kuka on moikattu :) Muita se ei äänen kanssa moikkaakkaan.

Edelleenkään jäbä ei nuku jos ei ole ihan pakko. Nykyään sentään silloin tällöin makaa paikallaa, vaikka koko ajan jotain tekeekin kun taas aikaisemmin se ei edes koskaan maanut.
Hampaat on hyvässä vauhdissa vaihtumassa, pienet etuhampaat on vaihtunu jo kaikki. Ootellaan vielä varsinkin kulmurien vaihtumista josko se purentakin sitten oikenisi.

Korkeuden ja painon mittaan kun kotiin pääsen ja lisään tänne parin päivän sisällä.

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE!