Nyt on koiria täysi 10, tänään tuli yksi lisää kun Rimpalle tuli morsian. Koitan huomenna ehtiä laittaa kuvia porukasta.

Tossa eteisen seinällä on iso peili ja Jäynän suurta huvia on katella maailman menoa peilin kautta. Se on tehnyt sitä ihan alusta asti. Eläinlääkärilläkin kun ootettiin omaa vuoroa kun rokotuksilla käytiin niin jätkä katteli kaikkia peilin kautta pää kallellaan. :) Hassu otus :) Sillä on myös jännä tapa nuoleskella kaikkea mahdollista, nytkin lipoo tuossa takana olevaa lasten tuolia ja keittiön puuhellan luukku on tosi hyvää. Kotona myös keittiön seinät ja uunin luukku on huisin hyviä, onneksi se ei pureksi paikkoja *koputtaa puuta*, lukuunottamatta mun sänkyä. No kun se kulma vaan on niiiiin ihana! No pienempänä kyllä koristeli keittiön kaappien ja laatikoiden kahvat ja muutaman kerran sotki koko kyökin.

Hampaat on alkaneet vaihtua, etuhampaat on kahta lukuunottamatta jo kokonaan uudet :) Yläpurenta sille on tullut mutta toivottavasti korjaantuu kun vielä kasvaa. Tässä iässä leuat kasvaa muutenkin niin eri tahtiin ettei mikään ihme jos purenta vähän vinksottaa. Kattellaan.