Eilen oltiin Lappeenrannassa treffaamassa Jäynän sisaruksia, paikalla olivat sisko Step ja veljet Morrison ja Elmo. Sekä tietysti kasvattaja ja Qiira-täti. Meno oli aika moista :)

1585993.jpg

1586019.jpg

1586125.jpg

Step ja Jäynä painivat suurimman osan ajasta kaksistaan
1586007.jpg

1586009.jpg

1586012.jpg

Step
1586005.jpg

Milla, Step ja Elmo tulivat meille yöksi. Kyllä oli hulinaa :)
Step ja Elmo oli tosi hyvin kissojen kanssa kun ottaa huomioon, ettei kumpikaan ole aikaisemmin ollut hirveästi tekemisissä kissojen kanssa. Steppiä alkuun vähän hirvitti kun ei se oikein tiennyt mitä ne on kun ei ne ainakaan koiralta haise, näytä saati kuulosta :) Kissojen potalla Step kävi pariin otteeseen kun kissanhiekka on niin hyvää. Elmoa ei potta kiinnostanut. Kissojen ruokapöytä kiinnosti kovasti molempia ja taisivat kumpainenkin siellä vierailla muutamaan otteeseen. Aamulla Step meni kissojen perässä nenä pitkällä ja kaverustui niiden kanssa :)
Yö meni melko rauhattomasti. Step nukkui koko yön mutta Elmo ravasi ympäri kämppää eikä oikein osannut rauhoittua mihinkään. Jäynä nukkui kun laitoin sen omaan mökkiin nukkumaan.
Portteja ei yövieraat oikein ymmärtäneet, meillä kun on portit eteisessä, että koirat voipi siinä kuivua sielä kuraisen lenkin jälkeen. Iltalenkin jälkeen meillä oli oma porukka portin takana ja vieraat olkkarin puolella. Yön oli olkkarin ja eteisen välinen portti kiinni ja taisi kumpainenkin yrittää ali tulla :) Ne ei oikein ymmärtäny miksi se oli kiinni :) Step oli muutenkin vähän sen oloinen kun jotain olis ollu hukassa. Etsiskeli luultavasti Emmiä ja Saraa. Todella hyvin kuitenkin oli kun ottaa huomioon, että oli vieraassa paikassa, vieraitten ihmisten kanssa ja tavallaan vielä vieraitten koirienkin kanssa.
Aamulla kun laskettiin porukka ulos niin tottahan toki koko lauma meni mutaojaan, mutakylpy kun kuulemma tekee hyvää iholle. Noh, se on vaan mutaa. Seiskan aikaan aamulla lähdin viemään Millaa, Elmoa ja Steppiä junalle Kouvolaan.