Eilen meille tuli hoitoon pariksi viikoksi kaksi kollikissaa ChicKitty Be Flirt "Lilde" (OSHc24) ja Arhantin Arif  "Allu" (SIAn), sekä tyttöfretti Onnenkäpälän Shiwanna Onatha "Iiris".

1688488.jpg
Lilde

1688492.jpg
Allu

Iiriksestä laitan kuvan myöhemmin.

Vein Iiriksen ekana sisälle, se katteli vähän aikaa, että "jaaha, tämmönen paikka" ja kävi nukkumaan. Kauhean utelias, eikä se voi ymmärtää suljettuja ovia. Kun ei niistä pääse vaikka kuinka yrittää :)
Kissat on mukavia ja niiden kanssa on kiva painia. Koiraankin se on tottunut ja senkin kanssa leikkinyt mutta mein koirat sitä vähän tuntu ujostuttavan. Vieras koira on kuitenkin aina vieras koira.
Vaikkei Iiris ole mein kissoja koskaan nähnyt niin ei se niihin reagoinut mitenkään. Reipas tyttö! :)

Pojatkin oli meillä kun kotonaan. Lilde on aikaisemmin meillä ollutkin mutta Allu ja Iiris on ekaa kertaa. Ei ne ollu moksiskaan vaikka oli uudet ympyrät :)

Koirat vähän ihmetteli Iiristä. Jäynää kiinnosti hirveästi, Iiris oli häkissään kun koirat tuli tutustumaan, ihan varmuuden vuoksi. Kun Iiris oli haisteltu niin tuntui Jäynä tuumaavan, että "jaaha, tommonen otus" ja se siitä :)

Poikien kanssa on myös tehty tuttavuutta, tosin vain ovelta ja hetken aikaa. Ei poikia pahemmin pelottanut kun onhan ne koiraan tottunut, mutta ei ne riemusta kiljuen syliinkään juosseet. Tutustellaan rauhassa vaan niin parempi kaikille osapuolille.

Kirjoittelen kuulumisia ja laittelen kuviakin taas :)