Jäynällä on vasen alakulmuri halki :( Siitä puuttuu pala.
Toivottavasti ei ala vaivaamaan. Aika näyttää tarviiko se poistaa...

Käytiin tänään kauppakeskuksessa piipahtamassa yhden tutun eläinkaupassa. Jäynä käyttytyi ihan siivolla, mitä nyt hihna kireellä yritti jokaisen syliin mennä hurjan "vih vih vih" -säestyksen kera :)
Sen jälkeen käytiin vielä yhden kaverin luona kahvilla, sieläkin jäbä oli siivolla. Alkuun piti säheltää kun oli niin paljon tutustuttavaa.
Siitä mentiinkin sitten uimaan kun pitkästä aikaa oli aurinkoista eikä satanut. Jäynäkin meni jo melkein uimaan :) Tultiin mein porukoilla käymään ja mentiin eri paikkaan uimaan kuin ennen. Tämä ranta oli pitkälle matalaa ja Jäynä meni aika pitkälle veteen, oli mahaan asti jo vedessä :) Hurjia loikkia teki ja hyppi aaltojen yli :) Josko se vielä oppii tykkäämään uimisesta.

Uimareissun jälkeen käytiin vielä kaatsilla juoksemassa. Se on kiva paikka juoksuttaa koiria kun sielä on kolme isompaa kukkulaa ja muutama pienempi. Kumparepuistohan se taitaa viralliselta nimeltään olla.
Tänne on kirjoitettu pieni pätkä ja laitettu muutama kuvakin, jos jotain kiinnostaa :) Kuvista ei käy ilmi kuinka kivalta se oikeasti näyttää. Voisin sellasen paikan huolia mein takapihalle :)